Amanida de bolets i llenties

Amanides i plats freds , Aptes per a celíacs , Halal , Llegums , Vegà , Vegetarià

    • 300 g de bolets variats
    • 250 g de llenties cuites
    • 50 g de pinyons torrats
    • 2 alls
    • 1 tomàquet
    • 1 poma
    • Cebollí
    • Llorer
    • Farigola
    • Vinagre
    • Sal
    • Oli d'oliva verge extra
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Amanida-de-bolets-i-llenties-Amanides-i-plats-freds-v2-scaled.jpg
    • Preparació

      En primer lloc, netegeu els bolets i, un cop nets i tallats, poseu-los a confitar amb l’oli d’oliva verge extra, els grans d’all i les herbes aromàtiques (llorer i farigola) a foc lent durant uns quinze minuts.
      Mentrestant, treieu les llavors del tomàquet i talleu-lo a daus.
      Piqueu el cebollí ben petit, peleu la poma i també talleu-la a daus petits, reservant-ne un tall per a la decoració del plat.
      A continuació, treieu els bolets del foc i els poseu a escórrer, guardant-ne l’oli d’oliva verge extra de confitar. Barregeu-los amb les llenties.
      En un bol, munteu la vinagreta amb part de l’oli d’oliva verge extra de confitar, els bolets, el vinagre i una mica de sal i pebre. Un cop emulsionada, hi podeu afegir els pinyons i el cebollí.
      Finalment, munteu el plat amb els bolets i les llenties amanits amb la vinagreta.
      Es pot acompanyar d’una barreja d’enciams i, culminant el plat, el tall de poma deshidratada al forn, a foc suau, fins que quedi ben cruixent.

    • Font: Restaurant Les Fonts del Cardener
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.