Amanida de bacallà amb patates

Amanides i plats freds , Aptes per a celíacs , Halal

    • 1 kg de patates
    • 400 g de bacallà esqueixat i dessalat
    • 4 tomàquets d’amanir tallats a rodanxes
    • 1 ceba tallada a tires
    • 100 g d'olives arbequines
    • 1 pebrot tallat a tires
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Amanida-de-bacallà-amb-patates-Amanides-i-plats-freds-scaled.jpg
    • Preparació

      Bulliu les patates, amb pell, en aigua i sal.
      Peleu-les i talleu-les a rodanxes.
      En una plata poseu els ingredients per capes començant per les patates i continuant amb el bacallà, la ceba, el tomàquet i el pebrot.
      Afegiu-hi les olives i amaniu-ho amb força oli d’oliva verge extra i sal.

      Variacions:
      S’hi pot posar ou dur trinxat.
      També s’hi pot afegir pebrot verd a més del vermell.
      També es fa amb olives negres o verdes.
      Es pot adornar amb botifarra negra i blanca i coliflor confitada amb vinagre.
      Es pot acompanyar d’escarola i enciam.
      Per amanir-ho, s’hi poden afegir unes gotes de vinagre.

       

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.