Amanida d’arengada

Amanides i plats freds , Halal , Llegums , Peixos i mariscs , Verdures i altres hortalisses

    • 4 arengades
    • 4 naps
    • 4 patates
    • 1 col d’hivern
    • 250 g de mongetes bullides
    • 100 g d’olives negres
    • Unes tires de pebrot verd en vinagre
    • Vinagre
    • Sal
    • Aigua
    • Vinagreta
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/recepta-amanida-darengada-1-10.jpg
    • Preparació

      Escaldeu la col amb aigua salada i una mica de vinagre.
      Escorreu-la, talleu-la petita i amaniu-la amb vinagre.
      Bulliu els naps pelats i tallats a trossos llargs.
      Bulliu les patates amb pell, peleu-les i talleu-les a rodanxes.
      Prepareu l’arengada a la porta, deixant-la a filets, sense pell ni espines.
      Poseu al plat la col, el nap, les mongetes, les patates, el pebrot i les olives.
      Poseu-hi les arengades per sobre i amaniu-ho amb la vinagreta.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!