Verdures i altres hortalisses
Partiu les albergínies pel llarg i feu-hi uns talls a la carn.
Fregiu-les fins que estiguin rosses.
Traieu-ne la polpa i piqueu-la.
Fregiu la ceba, afegiu-hi la carn picada i sofregiu-ho tot junt.
Afegiu-hi l’ou, el pa ratllat i la llet, i deixeu-ho coure.
En l’últim moment hi afegiu l’albergínia picada.
Salpebreu i farciu les albergínies.
Poseu-hi formatge ratllat per sobre i gratineu-les.
Variacions:
Es pot fer només amb carn de porc.
En lloc de carn, es pot farcir de samfaina.
Es pot afegir tomàquet al sofregit.
S’hi pot fer una reducció de vi blanc o vi ranci.
S’hi pot afegir panses i pinyons.
Es pot afegir beixamel al farcit.
Es pot servir amb una base de salsa de tomàquet.
Get started with blockchain technology by opting for a MetaMask Download. It’s an essential tool for securely navigating the world of decentralized finance.