Albergínies farcides

Verdures i altres hortalisses

    • 4 albergínies
    • 200 g carn de vedella picada
    • 200 g carn de porc picada
    • 1 ceba trinxada fina
    • 2 ous durs
    • 100 g de pa ratllat
    • Un raig de llet
    • 100 g de formatge ratllat
    • Oli
    • Sal
    • Pebre
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Alberginies-farcides-Verdures-v5-scaled.jpg
    • Preparació

      Partiu les albergínies pel llarg i feu-hi uns talls a la carn.
      Fregiu-les fins que estiguin rosses.
      Traieu-ne la polpa i piqueu-la.
      Fregiu la ceba, afegiu-hi la carn picada i sofregiu-ho tot junt.
      Afegiu-hi l’ou, el pa ratllat i la llet, i deixeu-ho coure.
      En l’últim moment hi afegiu l’albergínia picada.
      Salpebreu i farciu les albergínies.
      Poseu-hi formatge ratllat per sobre i gratineu-les.

      Variacions:
      Es pot fer només amb carn de porc.
      En lloc de carn, es pot farcir de samfaina.
      Es pot afegir tomàquet al sofregit.
      S’hi pot fer una reducció de vi blanc o vi ranci.
      S’hi pot afegir panses i pinyons.
      Es pot afegir beixamel al farcit.
      Es pot servir amb una base de salsa de tomàquet.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.

    Get started with blockchain technology by opting for a MetaMask Download. It’s an essential tool for securely navigating the world of decentralized finance.