Xavier Pellicer 

Premiat com el millor restaurant de verdures del món de 2018 per la We're Smart Green Guide. Promou la healthy kitchen, amb un 85% de vegetals procedents de l'agricultura de producció ecològica i biodinàmica. Amb dos espais: el restaurant per a 60 comensals i el Menjador per a una vintena de persones, en una sala a part, amb cuina pròpia.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Tatin de porro (confitat
      • dolç i suau) amb all negre
      • amb yuzu en la versió vegana
      • formatge pecorino en la vegetariana i papada ibèrica en l'omnívora. Celerí massala al forn amb espècies i puré de dàtils de Méjoul. Melós de pollstre de pagés de la Torre d'Erbull
      • Tremp. Pastís de pastanaga.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Alta cuina gastronòmica, estacional, que treballa el producte en tres versions: omnívora, vegetariana i vegana. Amb influència de cuina ayurvèdica.
      • Resturant Ecològic
    • Preu mig de la carta

  • Productes

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.