Voramar

La segona generació familiar és al capdavant del restaurant Voramar i han renovat tant la proposta gastronòmica com el local. Tot i tenir una carta basada en plats tradicionals, els han actualitzat amb tocs d'autor refinats i presentacions originals.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Cremós de patata
      • trufa negra
      • porro i botifarra negra; Caneló de rostit de caça
      • crema de ceps
      • fetge gras d’ànec i trufa negra; Vellut de crancs
      • porro i botifarra negra; Sorbet de taronja i flor de tarongina
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana, Moderna
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 38 - 65 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!