Villa Retiro

El restaurant de l'hotel Villa Retiro està situat en una antiga cotxera, en una torreta d’indians. Els productes locals i de temporada fan que la carta sigui dinàmica. El jove cuiner Fran López és al capdavant de la cuina i al maig del 2016 va obrir a Barcelona el Xerta Restaurant, que ha aconseguit 2 estrelles Michelin.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Micuit de foie d’ànec del Delta amb pa d’espècies; Sushi del Delta; Crema de romaní amb fruita de temporada
      • escuma de coco i gelat de violetes
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa, Mercat
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 39 - 120 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!