Tarambana

Compartir un àpat al Tarambana és compartir el compromís amb la gastronomia d’entorn, amb la nostra pagesia i ramaderia local, amb els productes de proximitat, ecològics i de temporada Però també amb Cardedeu, amb el país, amb la cultura, les tradicions, les entitats, i tota aquella gent enamorada de la música i de l’art! Al Tarambana cuinem il·lusions! El projecte del Tarambana neix de combinar tres de les nostres passions: la gastronomia, la cultura i el nostre entorn, tant social com de territori! Al Tarambana ens sentim molt propers a la terra i a tot allò que fa possible que els nostres plats estiguin farcits de cultura, nutrients i vitalitat. Mengem cultura!

    • Plats que elaborem amb producte local

      • -Ous de gallines felices de la Tavella -Coques de farina ecològica i massa mare del Forn Domènech -Calçots del Rieral -Xai d’ovella ripollesa -Cigró menut
      • espelta i llentia pardina de Gallecs -Arròs de l’Estany de Pals -Verdura i hotalisses de La Fanecada i Cal Cerdà -Vedella de la granja La Soleia -Sobrassada de Can Caló de Mallorca -Peix de pesca sostenible de La Platgeta (musclos
      • pop
      • sorel
      • morell
      • orada
      • …) -Bolets de Bolet Ben Fet -Xocolata i bombons de Hi Som (integració sociolaboral de les persones amb diversitat funcional)
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Les verdures que menjareu al Tarambana creixen molt a prop d’aquí: als horts de darrera l’estació, al barri del Rieral, a prop de la carretera de Cànoves... En Quino, en Marçal, en Quim, la Judit, en Josep Maria i forces més són els pagesos i ramaders que no tan sols omplen els nostres plats amb ingredients frescos, ecològics i de proximitat, sinó que, a més, contribueixen, amb la seva feina, a què puguem gaudir d’un entorn agrari privilegiat als peus del Montseny! Sempre sota els valors del bo, net i just Bo-Manté les qualitats organolèptiques que l’identifiquen. És una varietat local. Aporta nutrients que necessitem. Lliure de trangènics i s’ha fet amb tècniques respectuoses amb el medi ambient Net-Es produeix en un entorn local i pròxim al lloc de consum final. És de temporada. És ecològic, estigui o no reconegut amb una certificació. No s’hi ha afegit agroquímics en el procés de producció, conservació i distribució. Just-El preu és just i no ajustat. Les persones que el produeixin reben un sou just i tenen unes condicions laborals dignes i justes. Els productors i els coproductors en consensuen un preu just.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 22€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.