Sumac

El xef Jordi Dalmau, que va treballar durant 15 anys al costat de Santi Santamaria, obria l'estiu del 2019 al bell mig de Roses el restaurant Sumac, que aposta pel producte de proximitat i de temporada de màxima qualitat. Per això, la carta canvia segons l’estació, però a més cada dia incorpora alguns suggeriments.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Ravioli de gambes
      • duxelle de ceps i oli de ceps; "Carrillera" de vedella a baixa temperatura amb parmentier; Fuet de xocolata i ametlles
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina de mercat
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 20 - 54 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.