Rincón de Diego

Diego Campos ha aconseguit reconeixement per la qualitat del peix i marisc que serveix, però també pel toc original i creatiu que sap donar a alguns plats típics, comara arrossos i suquets. Interessants menús i jornades gastronòmiques durant tot l’any.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Llagosta amb tartar de tomàquet i maionesa de la seva coral; Arròs daurat amb escamarlans a l'allioli; Rèmol amb guisat de bolets
      • botifarra del perol i salsa de ceps
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 49 - 76 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!