Restaurant Ferreruela

El nostre restaurant practica una cuina elaborada amb producte de proximitat, de temporada i de qualitat. Treballem perquè els nostres clients identifiquin en la nostra cuina el sabor de la memòria i la tradició. Utilitzem la brasa, tècnica ancestral de les nostres terres, combinant-la amb mètodes avantguardistes, cuinant productes que tradicionalment no es preparaven a la brasa.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Coca de recapte.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Espatlles de conill confitades a la brasa amb sofregit agredolç de ceba i mostassa
      • espatlla de xai de raça Xisqueta del Pallars a la brasa amb sèmola de blat especiada
      • assortiment de formatges artesans de la terra amb pa de nous i orellanes
      • caragols de Ponts a l’estil de la Maria Teresa amb allioli.
    • Rutes

      • Ruta del vi Costers del Segre
    • Mes informació

      • Paquet Turistic: Ruta del vi Costers del Segre
    • Preu mig de la carta

      • 45

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.