Gastroteca
Productes
Tipus de producte
Temporada
Territori
Distintiu (Productes)
Aviram i ous
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Carn i embotits
Formatges i làctics
Fruita fresca
Fruita seca
Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
Llegums
Oli i olives
Pa, pastissos i dolços
Pastes, arròs i cereals
Peix, marisc i derivats
Verdures, hortalisses i bolets
Hivern
Primavera
Estiu
Tardor
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
DO
DOP
DOQ
ETG
IGP
Marca Q de Qualitat Alimentària
Producte Singular
On comprar
Tipus de producte
Distintiu
Territori
Tipus d'establiment
On comprar al món
Aviram i ous
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Carn i embotits: oví-cabrum, porcí, boví
Formatges i làctics
Fruita fresca
Fruita seca
Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
Llegums
Oli i olives
Pa, pastissos i dolços
Pastes, arròs i cereals
Peix, marisc i derivats
Verdures, hortalisses i bolets
Agrupacions locals
Artesania Alimentària
Benvinguts a Pagès Tot l'Any
Cooperatives agràries
Denominacions d'origen i qualitat
Girona Excel·lent
Producció ecològica
Producció Integrada
Venda de Proximitat
Xarxa de Productes de la Terra
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
Compra a pagès
Compra a l'elaborador
Compra a l'establiment
Botiga
Botiga en línia
Punt de venda a fires
Punt de venda a mercats
Comerços verds de mercats
Comerç verd Rezero
On tastar
Tipus d'establiment
Opcions alimentàries
Distintiu
Territori
On tastar al món
Restaurant
Catering
Allotjament
Celíacs
Ecològic
Halal
Kosher
Vegans
Vegetarians
Àpats Catalunya
Bib Gourmand
Cuina Catalana
Cuina Km0 - Slow Food
Estrella Michelin
Guia Michelin
Sol Guia Repsol
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
Al món
On comprar al món
On tastar al món
Receptes
Amanides i plats freds
Bolets
Carns
Llegums
Pastes, arrossos i altres cereals
Postres i dolços
Peixos i mariscs
Salses
Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes
Verdures i altres hortalisses
Aptes per a celíacs
Halal
Vegà
Vegetarià
Agenda
Rutes
Ecoteca
Blog
Gastroteca.cat
Please enter minimum 3 char
Restaurant Fermin
Home
On tastar
Opcions alimentàries
Restaurant
Restaurant Fermin
Restaurant amb menjar de casa i innovadora amb més de 50 anys d'experiència.
C-26, 26, 25280 Solsona, Lérida, Espanya
www.restaurantfermin.com
info@restaurantfermin.com
630225549
Guia Michelin
Les nostres especialitats de la cuina catalana són:
Coulant de patates amb fredolics (ou i ,Cargols a l'estil del Fermin
Espardenyes i llenegues
Peus de porc desossats amb ceps i tòfona
Plats que elaborem amb producte local
Peus de porc desossats amb ceps i tòfona
Cargols a l'estil del Fermin
Coulant de patates amb fredolics (ou i Espardenyes i llenegues)
Mes informació
Tipus de cuina:
Mediterranea, Innovació casolana
Menu diari
40€
Preu mig de la carta
Productes
Verdures, hortalisses i bolets
Patata de muntanya de Peguera i Gósol
Ищете надежное место для игры?
джойказино
предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!
Patata de l’Alt Solsonès
Tòfona negra
Tomàquet de Montserrat
Col verda manresana
Escarola de cabell d’àngel
Carxofa del Delta de l’Ebre
Ceba de Figueres
IGP Calçot de Valls
Bolet sec
All de Banyoles
Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
Sal marina del Delta
Mel
Herbes aromàtiques de l’Alt Urgell
Allioli de codony
Fruita seca
Ametlla garapinyada
DOP avellana de Reus
Aviram i ous
Pollastre
Capó
Ànec mut del Penedès
Peix, marisc i derivats
Gamba de Vilanova
Peix blau
Musclo del Delta de l’Ebre
Gamba de Palamós
Garoina
Llagostí de Sant Carles de la Ràpita
Cargol punxenc de Vilanova
Anguila del Delta de l’Ebre
Anxova de l’Escala
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Cervesa artesana
Vi DO Conca de Barberà
Vi DO Costers del Segre
Vi DO Empordà
Vi DO Montsant
Vi DO Penedès
Vi DO Pla de Bages
Vi DO Tarragona
Vi DO Terra Alta
Vi DOQ Priorat
Vi DO Alella
Vi DO Catalunya
IGP Ratafia catalana
Licor de camamilla
Cava DO Cava
IGP Brandy del Penedès
Aromes de la Segarra
Aromes de Montserrat
Pastes, arròs i cereals
Blat de moro escairat del Berguedà
DOP Arròs del Delta de l’Ebre
Pa, pastissos i dolços
Xocolata a la pedra d’Agramunt
Torró de crema
Torró de praliné i trufat de xocolata
IGP Torró d’Agramunt
Tortell de Reis
Tortell de Sant Antoni
Pa de pessic de Vic
Pastís de Sant Jordi
Panellet
Neula
Mona de Pasqua
Coca de forner
Coca de llardons
Coca de Sant Joan
Codonyat
Carquinyoli
Bunyol de vent
Bombons
Braç de gitano
Carn i embotits
IGP Vedella dels Pirineus Catalans
Xai de ramat o d’engreix
Vedella
Porc
Llardó de porc
Llonganissa
Fuet
Coquetes
Conill
Bull blanc
Bull de donja
Bull de llengua
Botifarra blanca
Botifarra catalana
Botifarra crua
Botifarra d’ou
Botifarra negra
Formatges i làctics
Recuit de drap
DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya
Mató
Formatge de tupí
DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya
Formatge fresc
Formatge madurat de cabra
Formatge amb marca Q
Brossat
Fruita fresca
Maduixa del Maresme
Cirera de la Ribera de l’Ebre
Llegums
Pèsol negre
DOP Mongeta del ganxet
Oli i olives
Oli d’Oliva Verge Extra d’Olesa de Montserrat
DOP Oli d’Oliva Verge Extra Les Garrigues
DOP Oli d’Oliva Verge Extra Siurana
TORNAR A ON TASTAR
Restaurant Fermin
Guia Michelin
Restaurant
Comparteix-ho
Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.