Restaurant El Gat Blau

La Cuina del Penedès, territori de bona gastronomia i bon vi.

Restaurant el Gat Blau
Restaurant el Gat Blau
Restaurant el Gat Blau
Restaurant el Gat Blau
Restaurant el Gat Blau
    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Ànec mut del Penedès
      • Gall negre del Penedès
      • Aviram
      • Bacallà
      • Verdures i llegums
      • Vedella
      • Derivats de l’ànec (magrets,foie)
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Ànec mut del Penedès rostit la forn al préssec d’Ordal
      • Cuixetes de Gall farcides fe calçots i prunes
      • Canelons de rostit d’ànec al vi negre amb pinyons
      • Bacallà fresc confitat a l’oli d’oliva amb samfaina
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: La Cuina del Vi, receptari tradicional català posat al dia amb els productes del nostre territori
    • 30€

      Preu mig de la carta

    Productes

    Verdures, hortalisses i bolets

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.