Gastroteca
Productes
Tipus de producte
Temporada
Territori
Distintiu (Productes)
Aviram i ous
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Carn i embotits
Formatges i làctics
Fruita fresca
Fruita seca
Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
Llegums
Oli i olives
Pa, pastissos i dolços
Pastes, arròs i cereals
Peix, marisc i derivats
Verdures, hortalisses i bolets
Hivern
Primavera
Estiu
Tardor
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
DO
DOP
DOQ
ETG
IGP
Marca Q de Qualitat Alimentària
Producte Singular
On comprar
Tipus de producte
Distintiu
Territori
Tipus d'establiment
On comprar al món
Aviram i ous
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Carn i embotits: oví-cabrum, porcí, boví
Formatges i làctics
Fruita fresca
Fruita seca
Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
Llegums
Oli i olives
Pa, pastissos i dolços
Pastes, arròs i cereals
Peix, marisc i derivats
Verdures, hortalisses i bolets
Agrupacions locals
Artesania Alimentària
Benvinguts a Pagès Tot l'Any
Cooperatives agràries
Denominacions d'origen i qualitat
Girona Excel·lent
Producció ecològica
Producció Integrada
Venda de Proximitat
Xarxa de Productes de la Terra
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
Compra a pagès
Compra a l'elaborador
Compra a l'establiment
Botiga
Botiga en línia
Punt de venda a fires
Punt de venda a mercats
Comerços verds de mercats
Comerç verd Rezero
On tastar
Tipus d'establiment
Opcions alimentàries
Distintiu
Territori
On tastar al món
Restaurant
Catering
Allotjament
Celíacs
Ecològic
Halal
Kosher
Vegans
Vegetarians
Àpats Catalunya
Bib Gourmand
Cuina Catalana
Cuina Km0 - Slow Food
Estrella Michelin
Guia Michelin
Sol Guia Repsol
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
Al món
On comprar al món
On tastar al món
Receptes
Amanides i plats freds
Bolets
Carns
Llegums
Pastes, arrossos i altres cereals
Postres i dolços
Peixos i mariscs
Salses
Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes
Verdures i altres hortalisses
Aptes per a celíacs
Halal
Vegà
Vegetarià
Agenda
Rutes
Ecoteca
Blog
Gastroteca.cat
Please enter minimum 3 char
Restaurant El Gat Blau
Home
On tastar
Opcions alimentàries
Catering
Restaurant El Gat Blau
La Cuina del Penedès, territori de bona gastronomia i bon vi.
Carrer d'Amàlia Soler, Vilafranca del Penedès, Espanya
elgatblau.cat
restaurantelgatblau@gmail.com
610243747
Les nostres especialitats de la cuina catalana són:
Ànec mut del Penedès
Gall negre del Penedès
Aviram
Bacallà
Verdures i llegums
Vedella
Derivats de l’ànec (magrets,foie)
Plats que elaborem amb producte local
Ànec mut del Penedès rostit la forn al préssec d’Ordal
Cuixetes de Gall farcides fe calçots i prunes
Canelons de rostit d’ànec al vi negre amb pinyons
Bacallà fresc confitat a l’oli d’oliva amb samfaina
Mes informació
Tipus de cuina:
La Cuina del Vi, receptari tradicional català posat al dia amb els productes del nostre territori
30€
Preu mig de la carta
Productes
Verdures, hortalisses i bolets
Escarola perruqueta del Garraf
Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например,
Джойказино
предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.
Tomàquet de Montserrat
Escarola de cabell d’àngel
Carxofa del Prat
Ceba de Figueres
Albergínia bonica
Aviram i ous
IGP Gall del Penedès
Capó
Ànec mut del Penedès
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Vi DO Penedès
Vi DOQ Priorat
Cava DO Cava
IGP Brandy del Penedès
Carn i embotits
Vedella
Porc
Llonganissa
Botifarra blanca
Botifarra catalana
Botifarra crua
Botifarra d’ou
Botifarra negra
Fruita fresca
Cirera de Bràfim
Préssec d’Ordal
IGP Poma de Girona
Maduixa del Maresme
Peix, marisc i derivats
Gamba de Vilanova
Ostró del Delta de l’Ebre
Pa, pastissos i dolços
Pa de pessic de Vic
Coca de Vilafranca
Carquinyoli
TORNAR A ON TASTAR
Restaurant El Gat Blau
Catering
Restaurant
Comparteix-ho
Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.