QuintaForca

Rep els seus clients en una caseta del segle XVIII situada en una petita pedania entre vinyes. «És un espai on volem detenir el temps, un petit restaurant amb una gran cuina en constant evolució i fidel a la tradició», apunta Xavi Fabra, també coordinador d’Slow Food Catalunya. Convida a gaudir de «la màgia de la cuina creada des del cor» i es compromet a revelar al comensal «sensacions úniques i efímeres» que el transportaran —diuen— «a espais íntims de la nostra terra i del seu cos».

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Cap i pota amb cigrons menuts
      • suquet de moixina amb fesols
      • trinxat d’espigalls amb arengada de la costa
      • calçots escaldats amb tòfona i parmentier de patata
      • filets de perdiu amb verdures de temporada
      • escarola de cabell d’àngel amb romesco
      • canyuts del Delta amb sopa d’ametllons
      • croqueta de botifarra negra
      • cabrit de llet rostit amb vi ranci
      • carpaccio d’ostra del Delta amb el seu caldo.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina ecològica, local i de temporada plena d’estima i compromís, fidel a la tradició, suggeridora des de la senzillesa.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 55€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.