Gastroteca
Productes
Tipus de producte
Temporada
Territori
Distintiu (Productes)
Aviram i ous
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Carn i embotits
Formatges i làctics
Fruita fresca
Fruita seca
Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
Llegums
Oli i olives
Pa, pastissos i dolços
Pastes, arròs i cereals
Peix, marisc i derivats
Verdures, hortalisses i bolets
Hivern
Primavera
Estiu
Tardor
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
DO
DOP
DOQ
ETG
IGP
Marca Q de Qualitat Alimentària
Producte Singular
On comprar
Tipus de producte
Distintiu
Territori
Tipus d'establiment
Aviram i ous
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Carn i embotits: oví-cabrum, porcí, boví
Formatges i làctics
Fruita fresca
Fruita seca
Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
Llegums
Oli i olives
Pa, pastissos i dolços
Pastes, arròs i cereals
Peix, marisc i derivats
Verdures, hortalisses i bolets
Agrupacions locals
Artesania Alimentària
Benvinguts a Pagès Tot l'Any
Cooperatives agràries
Denominacions d'origen i qualitat
Girona Excel·lent
Producció ecològica
Producció Integrada
Venda de Proximitat
Xarxa de Productes de la Terra
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
Compra a pagès
Compra a l'elaborador
Compra a l'establiment
Botiga
Botiga en línia
Punt de venda a fires
Punt de venda a mercats
Comerços verds de mercats
Comerç verd Rezero
On tastar
Tipus d'establiment
Opcions alimentàries
Distintiu
Territori
Restaurant
Catering
Allotjament
Celíacs
Ecològic
Halal
Kosher
Vegans
Vegetarians
Àpats Catalunya
Bib Gourmand
Cuina Catalana
Cuina Km0 - Slow Food
Estrella Michelin
Guia Michelin
Sol Guia Repsol
Demarcació de Barcelona
Demarcació de Girona
Demarcació de Lleida
Demarcació de Tarragona
Receptes
Amanides i plats freds
Bolets
Carns
Llegums
Pastes, arrossos i altres cereals
Postres i dolços
Peixos i mariscs
Salses
Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes
Verdures i altres hortalisses
Aptes per a celíacs
Halal
Vegà
Vegetarià
Agenda
Rutes
Ecoteca
Blog
Gastroteca.cat
Please enter minimum 3 char
Petit Pau Restaurant
Home
On tastar
Opcions alimentàries
Restaurant
Petit Pau Restaurant
Petit restaurant del barri de Sants, menú degustació basat en cuina catalana de mercat.
Petit Pau Restaurant, Carrer de l'Espanya Industrial, Barcelona, Espanya
www.petitpau.cat/
restaurant@petitpau.cat
933313275
Les nostres especialitats de la cuina catalana són:
Calamars farcits
Ànec amb peres
Pijama
Arròs de marisc
Plats que elaborem amb producte local
Ànec amb peres
Sopa de préssec amb ametla
Arròs de marisc
Sorbet de poma
Rutes
D.O. Sants
Mes informació
Tipus de cuina:
Cuina Catalana i mediterrànea de mercat
Menu diari
Paquet Turistic:
D.O. Sants
Preu mig de la carta
50€
Productes
Begudes (vi, cava, licors, cerveses)
Cervesa artesana
Vi DO Conca de Barberà
Vi DO Costers del Segre
Vi DO Empordà
Vi DO Montsant
Vi DO Penedès
Vi DO Pla de Bages
Vi DO Tarragona
Vi DO Terra Alta
Vi DOQ Priorat
Vi DO Catalunya
IGP Ratafia catalana
Malvasia de Sitges
Cava DO Cava
Aviram i ous
Pollastre
Carn i embotits
Xai de ramat o d’engreix
Vedella
Porc
Cansalada amb pebre
Botifarra crua
Formatges i làctics
Mató
Formatge amb marca Q
Fruita fresca
IGP Poma de Girona
Maduixa del Maresme
IGP Clementina de les Terres de l’Ebre
Llegums
DOP Fesols de Santa Pau
Pèsol de Llavaneres
Pa, pastissos i dolços
IGP Pa de pagès català
Peix, marisc i derivats
Musclo del Delta de l’Ebre
Llagostí de Sant Carles de la Ràpita
Verdures, hortalisses i bolets
Tòfona negra
Porro del Baix Llobregat
Col de pell de galàpet
Escarola de cabell d’àngel
Carxofa del Prat
Ceba de Figueres
TORNAR A ON TASTAR
Petit Pau Restaurant
Restaurant
Comparteix-ho
Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.