Mas Lazuli

Daniel-Ilich Tornos és el jove xef d'aquest restaurant de l'hotel Mas Lazuli. Plats d'arrel tradicional catalana elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Oli i vi d'elaboració pròpia.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Arròs del Senyoret amb llamàntol i calamar; Carxofes
      • vieires i bolets acompanyats d'encenalls de pernil i el seu suc ibèric; Carpaccio de tonyina vermella en escabetx
      • maionesa cítrica i pesto d'herbes aromàtiques; Peus de porc a baixa temperatura amb gamba de Roses i calamar
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana, Moderna
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 35 - 48 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.