Mas Folch

Mas Folch és el restaurant creat pels germans Aixalà: David a càrrec del servei i Daniel als fogons. La professionalitat, la dedicació i la passió que els dos germans dipositen dia a dia al seu restaurant, ha fet que Mas Folch sigui reconegut com el millor restaurant de la província en 2014 per la guia Gourmand.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Mandonguilles; Peus de porc farcits; Sopa de ceba; Escudella; Cargols a la llauna; Canelons de carn d'olla
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Entrecot de vedella ecològica de Girona a la brasa; Steak tàrtar de filet de vedella; Conill del Priorat al forn de llenya; Cargols a la llauna
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 26

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.