Mas de la Sala

Hotel amb un ampli restaurant de cuina tradicional de producte de proximitat

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Bacallà a la manresana
      • Fricandó de vedella
      • Canelons de festa major
      • Botifarra farcida d'alls tendres amb mongetes del Poal
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Taula d'embotits de proximitat
      • Botifarra de Ral d'Avinyó farcida d'alls tendres i ceba dolça amb mongeta del Poal
      • Xai ecològic de Cal Pauet
      • Cuixa d'anec de Santa Maria de Merlès
    • Rutes

      • Menú de temporada amb visita al Celler Abadal, Pack enogastrómic al Bages. Més informació al web.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional catalana de temporada
      • Menu diari
      • Paquet Turistic: Menú de temporada amb visita al Celler Abadal, Pack enogastrómic al Bages. Més informació al web.
    • Preu mig de la carta

      • 25€

  • Productes

    Verdures, hortalisses i bolets

    No image

    Albergínia blanca

    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.
    Verdures, hortalisses i bolets

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.