Les Magnòlies

El jove cuiner Víctor Torres des de fa ja uns quants anys que és al capdavant dels fogons de l’establiment, on fa una cuina de territori (amb productes de proximitat), però també amb picades d’ull al classicisme francès. Ni més ni menys l'acompanyen dos grans professionals francesos, Arnaud Polvé (sous-chef) i Lou-Lia Bobst-Gelpe (pastissera). El producte és de màxima qualitat i la carta està en evolució constant, en funció dels productes de temporada. Propostes elegants i amb personalitat.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Escamarlà de Blanes amb puré de celerí i cansalada; Espatlla de xai
      • remolatxa i kalamata; Mandarina
      • yuzu i xocolata blanca
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana, Creativa, Moderna
    • Preu mig de la carta

      • 70 - 100 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.