Les Corones

A Pere Miquel Carreras el coneixen com l’ambaixador de Getaria a la Costa Brava per haver traslladat l’experiència de menjar el peix a la brasa com el fan en aquesta localitat basca. Les graelles per al peix les van fer allà, on també va adquirir les "besuqueres" amb les quals el cou. Els peixos se serveixen al punt de cocció i banyats amb una emulsió d’oli, cítrics i vinagre, que és un dels secrets de l’establiment.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Turbot a la brasa; Gall de Sant Pere a la brasa; Carpaccio de gambes del Port de la Selva; Pop a la brasa; Entrecot de vedella de Girona; Sopa de préssec amb gelat de vainilla
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Marinera, Brasa
    • Preu mig de la carta

      • 40 - 65 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.