Les Cols

Les Cols és la recerca de l'essència en els plats, amb una clara aposta pel producte de La Garrotxa. El món vegetal té molt de protagonisme, amb verdures i fruites de l'hort annex. Destaca l'arquitectura de l'edifici, una obra emblemàtica de l'equip RCR. Compta amb 2 estrelles Michelin.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Llonganissa artesana d'Olot. Fesols de Santa Pau D.O.P.
      • bitxo confitat i cansalada vegetal. Royal de tòfona negra de La Garrotxa. Coca ensucrada dels Hostalets d'en Bas. Brou volcànic de benvinguda.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: És una cuina sòbria però essencial; depurada però generosa. Transmet sinceritat, equilibri, austeritat, naturalitat, d’una manera autèntica i emotiva, amb il.lusió, intuïció i sensibilitat. És una cuina del paisatge i l’estacionalitat, del producte no viatjat. Una cuina sostenible, en un món globali
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!