La Llotja

El xef Marc Miró és un especialista en els productes del mar i, sobretot, en la tonyina. Al restaurant La Llotja aquests ingredients són els protagonistes, acompanyats de productes de l'horta de proximitat i de temporada.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Tataki de llom de tonyina Balfegó amb pil-pil de tonyina
      • carxofes glacejades i agredolç de codonyat; Arròs melós amb cloïses
      • espardenyes i carxofes; Bacallà confitat
      • melós de patata
      • ou escumat
      • allioli suau i torradeta de pa; Menjar blanc del Delta
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional
    • Preu mig de la carta

      • 50 - 70 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!