La Fonda Xesc

El xef, Francesc Rovira, proposa una cuina autòctona molt lligada al territori, senzilla però actual. Són una vintena de plats amb dos o tres ingredients cada un, no més, ja que no ho necessiten per ser efectius. La prova és que ha estat premiat amb una estrella Michelin.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Amanida de tonyina
      • carbassa
      • pebrot
      • gingebre i soja; Arròs de la Fonda amb colomí
      • gírgola i avellana; Calamar de Blanes amb tomàquet
      • pistatxo i oliva negra; Llebre
      • foie gras
      • moniato i taronja
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Moderna
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 45 - 95 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!