Jaumet, Hostal

Després de cinc generacions, a la cuina de l’Hostal Jaumet conservem els sabors tradicionals de la cuina catalana amb plats típics de la terra i productes de proximitat. Receptes que formen part de casa nostra desde la 1ª generació, com l’ofegat de la Segarra, les faves a la catalana, els peus de porc guisats, els canelons, la vedella a la jardinera o les ja famoses perdius a la vinagreta de l’àvia Ramona. Tots els guisats els cuinem a la cuina de carbó amb les cassoles de fang, a foc lent i dexant-los fer el seu xup-xup.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Arròs melòs de peus de porc i ceps; Caneló de pollastre de corral amb beixamel d’alberginia; Hamburguesa de peus de porc amb bolets
      • patates palla i salsa de xampinyons; Canelons de la iaia Ramona; Peus de porc guisats amb patates
      • panses i pinyons;
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Bacallà amb samfaina amb allioli de codony i cruixent de tinta de calamar; Cargols a la gormanda; Daus de patata farcida amb bolets
      • botifarra esparracada i salsa de xampinyons
    • Preu mig de la carta

      • 15 € -38 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас! Instant Flip Instant Flip