Hotel-Restaurant Villaró del Bosc

Petit hotel rural amb encant. Cuina casolana innovadora amb producte de proximitat i qualitat. Especialitats: peix, carns cuinades a baixes temperatures. Cal destacar els plats de tàrtar de tomàquet confitat amb alvocat cítric, les croquetes variades de la xef, les paelles de mar o muntanya, els calamarsets a la seva tinta, xai del Solsonès cuinat 24 h a baixa temperatura, pastís cremós de formatge o coulant de xocolata amb cor de xocolata blanca i Baileys avainillat.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Xai
      • Conill
      • Calamarsets a la seva tinta
      • Croquetes cassolanes
      • Pastes fresques
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: De mercat i creativa
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 28€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.