Hostal dels Ossos

"Els Ossos', d'on ve aquest nom? sol preguntar-se tothom, nom enigmàtic i curiós, d'origen molt llunyà, situat a l'aspra terra volcànica de La Garrotxa, és l'indret on l'enginy i l'afany de tres generacions han mantingut i mantenen amb fidelitat, la cuina essencialment tradicional, casolana i volcànica.

Hostal dels ossos -cuinar-dalt-volca
Hostal dels ossos
Hostal dels ossos - Calamars-plens-de-botifarra-negra-i-fajol-p
    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Fesols de Santa Pau amb cansalada o amb botifarra esparracada
      • canelons
      • patates d'Olot
      • brasa i guisats
    • Plats que elaborem amb producte local

      • mandonguilles
      • peus de porc amb cargols
      • vedella amb bolets
      • ànec amb peres
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional catalana - Cuina volcànica
      • Menu diari
    • 25 €

      Preu mig de la carta

    Productes

    Llegums

    No image

    DOP Fesols de Santa Pau

    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.
    Llegums

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.