Hostal Colomí

Restaurant amb una llarga trajectòria familiar que està regentat per les germanes Nati i Rosita Camps. Pep Trullols, fill de la Rosita, és la tercera generació i és l’encarregat dels fogons. Està especialitzat en cuina tradicional catalana i casolana, i a la carta destaquen l’esqueixada de bacallà, el fricandó amb bolets o la carn a la brasa, amb la graella a la vista presidint el menjador. Tot i ser un establiment d’interior, l’oferta de peix és minsa però de molta qualitat.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Faves a la catalana amb costella i botifarra negra; Peus de porc amb prunes i panses; Galtes de porc al forn amb prunes
      • papaia i maduixa
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 18-50 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.