Estrella, Hostal

Allotjament amb història familiar i restaurant gastronòmic. El nostre restaurant, obert a tothom, és un espai de degustació per gaudir de la cuina catalana de qualitat, feta amb productes de proximitat i de temporada, i que poden acompanyar amb una gran selecció de vins i caves.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Sopa de ceba gratinada; Bacallà a la catalana; Pollastre rostit amb prunes i pinyons
      • canelons
      • peu de porc guisat
      • mongetes del ganxet.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Filet de vedella amb crema de castanyes del Montseny; Arròs cremós de Pals amb ceps i formatge curat d’ovella; Truita de riu de Tavascan amb pernil i ametlla; Xai del Collsacabra a la brasa amb all i oli; Espatlla de xai del Collsacabra al forn cuit a baixa temperatura
    • Mes informació

      • Menu diari
      • Premi: Cuina catalana, hotel gastronòmic, plat Michelin.
    • 25,00 €

      Preu mig de la carta

    Productes

    Aviram i ous

    No image

    Pollastre

    Get started with blockchain technology by opting for a MetaMask Download. It’s an essential tool for securely navigating the world of decentralized finance.

    Aviram i ous

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.