Els Tinars

Els germans Gascó, en Marc a la cuina i l'Elena a la sala, són la tercera generació de la família i han situat Els Tinars entre els millors restaurants del país, amb una proposta que es resumeix en quatre conceptes: tradició, producte, senzillesa i elegància. Mantenen l’ús de les tècniques tradicionals de preparació de plats a la vista del client, com per exemple el trinxat de carn i au, el filetejat de peixos, els flamejats o la cocció en viu a la brasa.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Patates Tinars cruixents amb carn de perol de Ca l’Esteve; Duo de foie-gras fred i calent
      • poma cítrica
      • brioix
      • ceba caramel·litzada i moscatell; Llom de turbot a la brasa de carbó
      • pil-pil lleuger
      • calçot escalivat i piparres
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa, Mercat
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 55 - 80 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.