Els Caçadors

El restaurant de l'hotel Els Caçadors està especialitzat en cuina tradicional empordanesa, amb tocs d'autor. El xef Santi Valls Xicoira és al capdavant dels fogons i aposta pel producte fresc, de proximitat i de temporada.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Dumplings de ceps amb vinagreta de soja; Calamars a la planxa amb ragout de ceba i bolets; Arròs cremós de Pals amb sèpia i gambes de Palamós; Farcellets de perdiu amb col
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Moderna
    • Preu mig de la carta

      • 28 - 45 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.