El Portalet

El restaurant, que va obrir l'any 1984, ha passat de pares a fills, i ha evolucionat amb els anys a una cuina d'autor, contemporània i sorprenent, basada en els ingredients frescos i de qualitat, i que es reinventa cada estació segons el producte de temporada.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Carbassa rostida amb ceps
      • jabugo
      • lletons de xai
      • pedro ximenes i mostassa; Ous amb llenties
      • foie-gras
      • mandonguilles i all negre; Caneló de carbassó
      • brandada de cap-roig
      • moixama
      • botifarra negra
      • tomàquet i macadàmia
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa, d'autor
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 37 - 52 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.