El Motel

El restaurant de l’Hotel Empordà és un negoci familiar que va començar el 1961 com a motel de carretera. És un referent a la zona i va tenir clients il·lustres: Josep Pla hi solia anar a menjar. El xef Jaume Subirós proposa una carta de cuina catalana basada en els productes locals i de temporada i que, per tant, es renova habitualment. Bones postres de la casa i producte de qualitat excel·lent.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Escórpora al forn a la pescadora; Parmentier de tòfona negra amb ou ecològic d’Albanyà; Filet de bou a les tres cebes amb vi negre de l’Empordà; Taps de Cadaqués al rom i cafè
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana, Mediterrània, Mercat
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 42 - 70 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.