El Ginjoler

A l'Hort del Rector, el nostre restaurant, treballem amb productes de proximitat i de temporada, combinant la cuina catalana clàssica amb un toc de creativitat. La nostra carta canvia cada temporada per poder treballar sempre amb els millors productes de cada estació. Anem cada dia a plaça. Us convidem a menjar delicioses receptes elaborades amb productes fets amb molta cura, tot acompanyat amb una àmplia selecció de vins vius i viscuts. La nostra filosofia es basa en dues premisses: la temporalitat de les matèries primeres i els productors. Tampoc no és agosarat dir que fem una cuina de Mar i Muntanya. Volem conèixer la traçabilitat, vetllem la sostenibilitat.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Peix i marisc fresc de llotja
      • carns rostides
      • amanides amb producte de temporada.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Bonítol confitat a casa
      • Coca d’anís
      • Xutnei de cireres i recuit d’en Pauet
      • Conill rostit amb picada de xocolata
      • “Roast-beef” de vaca de Can Frigola amb salsa cafè de París i blat forment
      • Préssecs de Mas Molla rostits amb compota de vi i gerds i escuma de marialluïsa
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Treballem amb productes de proximitat i de temporada, combinant la cuina catalana clàssica amb un toc de creativitat.
      • Premi: Carme Picas, Ambaixadora de la Gamba de Palamós 2019
      • Resturant Ecològic
    • 50€

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!