El Dien Restaurant

Per El Dien el producte ecològic i natural és imprescindible en l’elaboració de tots els seus plats, el que requereix una enorme i imprescindible tasca d’investigació i recerca per trobar la matèria primera adequada en cada cas. En el nostre restaurant es cuinen plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible. Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients rebin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina. El Dien te una horta pròpia d’una hectàrea on es fa agricultura biodinàmica, el 90% de les fruites, verdures i herbes que servim al nostre restaurant provenen d’ella, els productes que no son de temporada han sortit de la nostra horta

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Re-interpretació de plats tradicionals
      • guisats
      • civets...
    • Plats que elaborem amb producte local

      • L’hort amb xips: carbassa
      • pastanaga
      • moniato
      • patata. El Crumbel de romaní i les males herbes: verdolaga
      • ortiga
      • romesco…
      • L’Ostra del Delta impregnada: cava rosat
      • mostassa
      • llimona
      • yuzu…
      • Els Calamarsets: Castanya de Viladrau
      • cafè Aràbic
      • trompetes
      • botifarra negra…
      • El Cabrit de Tórrec “Crazy”: Llimona
      • ceba
      • grosella
      • tatin de codony…
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Nova Cuina d’Autor Km 0 Slow Food
      • Resturant Ecològic
    • 100 - 120€

      Preu mig de la carta

    Productes

    Peix, marisc i derivats

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.