El Cóm

Cóm és un terme d'origen Pirinenc que significa "abeurador". És un negoci familiar que regenten en Josep i la Montse. La Montse porta la tradició del negoci a la sang ja que la seva família té una de les parades més antigues al mercat de Collblanc. I en Josep, s'encarrega de fer-nos descobrir un nou món per gaudir del millor vi. Els dos formen un bon equip presentant-nos dia a dia, el millor de cada plat i els millors vins del mercat. Des de sempre, el restaurant ha treballat amb els millors embotits i formatges del Pirineu, concretament de L'Alt Urgell, productes amb receptes ancestrals que han passat de pares a fills perquè puguem degustar aquestes delícies artesanals també Embotits Ibèrics de Gla, carns seleccionades i un petit però selecte celler. També organitzen cates.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Botifarra emb mongetes
      • escalivada
      • peus de porc
      • embotits i formatges
      • pa de coca de Folgueroles
      • sobrassada de Mallorca
      • verdures
      • Magret
      • confit
      • foie-gras.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Escalivada
      • Peus de porc
      • Botifarra amb mongetes
      • Torrada de botifarra negra all i oli i poma caramelitzada.
    • Mes informació

      • Resturant Ecològic
    • 25.-€

      Preu mig de la carta

    Productes

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.