El Celler de l'Aspic

Des de la seva ubicació privilegiada, a l'edifici de la Cooperativa de Falset, El Celler de l'Aspic exerceix de porta d'entrada gastronòmica al Priorat. El local, completament reformat, és acollidor i funcional. El xef i sommelier Toni Bru aposta per la gastronomia catalana, adaptada als seus criteris, modernitzada i basada en els productes de la terra. Important tasca de promoció dels vins de la DO Montsant i DOQ Priorat.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Canelons de rostit amb crema de ceps i tòfona; Arròs d’ànec del delta de l’Ebre amb el seu magret; Bacallà confitat amb espinacs dels Crusells i pil-pil de verduretes; Cuixa de conill rostit amb verdures i vi ranci
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 35 - 65 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.