Duran, Hotel

Als anys 50, després de dècades de treball com a fonda i dels esforços de Lluís Duran, el Restaurant Duran es consolida com un establiment de prestigi amb una clientela que no ha parat de créixer. La cuina d'aquest establiment barreja tradició i modernitat, sempre fent servir productes de mercat de màxima qualitat. La nostra oferta gastronòmica és excel·lent. Una carta equilibrada amb plats del receptari més tradicional barrejats amb propostes més modernes i sorprenents. Els nostres menús completen aquesta fantàstica oferta. Els comensals trobaran opcions diferents i originals amb un toc tradicional.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Medallons de rap de Cadaqués; Espatlla de xai de Sant Climent rostida; Croquetes de brandada de bacallà
      • confitura de tomata i oli d’alfàbrega
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Crema de peix de Port-Lligat; Crema de porros amb botifarra negre i poma
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 30,00 €

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.