Disfrutar

Tres grans xefs, Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas, són l'ànima d'aquest restaurant. El seu passat a El Bulli els va unir i els conceptes i les tècniques que van aprendre al costat de Ferran Adrià van marcar la seva manera de treballar i entendre la gastronomia. En poc menys de cinc anys al capdavant del projecte, ja són els referents de la cuina d’avantguarda a tot el país. Compta amb 2 estrelles Michelin.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Llebre a la catalana amb oli d’espinacs i mores de morera; Colomí amb kimchi d’enciam i ous de salmó; Costellam de porc ibèric en pepitòria
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 155 - 195 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.