Casamar

El xef Quim Casellas, format a les cuines de Fermí Puig, Joan Piqué, Joan Roca o Carles Gaig, és segona generació d'una família propietària de l'hotel i el restaurant. Amb la seva germana Maria aposten per a oferir la millor qualitat en els seus productes. Treballen directament amb els productors per poder oferir un producte pròxim, ecològic i de gran qualitat. Vinculat amb el moviment Slow Food, aposta pel territori i la temporalitat, amb alta gastronomia creativa. Casamar és un petit hotel-restaurant familiar. Els germans tenen "el repte de combinar i mantenir la nostra personalitat, la nostra cultura de proximitat i de col·laboració amb els petits productors de la zona, amb l'autoexig

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Arròs amb plàcton i gamba de Palamós; fesols de l'ull ros; Poma de Girona; Arròs de Pals; Vedella de Girona; Ceba de Figueres i productes de Girona Excel.lent.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Basada en el producte i les tradicions del territori, amb una visió actual.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • Mitjà carta: 40-45€ (sense beguda). Menú degustació: 84€ (sense beguda) i Menú Punta d'en Blanc: 55€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.