Cuina catalana de km0. La filosofia dels cuiners és ser feliç "fent feliç al client, donant-li bon menjar, amb un producte de qualitat, sostenible, a bon preu i intentant aconseguir-lo el més a prop possible al nostre establiment".
Plats amb tomàquets de llavor recuperada: Cor de bou
rosa ple
pometa
etc... D'altres amb llegums de proximitat: com la mongeta del Ganxet
de la neu
carai
etc... Llonganissa eco de Vic
etc... En resum
productes del Vallès i rodalies.
Mes informació
Tipus de cuina: Restaurant de cuina catalana "amb tocs d'aquí i allà" fundat el 2010, defineix el cuiner Isaac Gómez i Aïna... Amb el segell d'Slow Food, Gómez detalla que ofereix una cuina "bona, justa i neta. Intentem aconseguir el millor producte, a un preu just per al productor i el més proper i ecològic possible". Formats en cuines com les de Martín Berasategui, El Racó de Can Fabes o El Bulli.
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.