Can Boix de Peramola

Al restaurant de l'Hotel Can Boix de Peramola, l'entorn i la natura són una part essencial de la carta i la seva filosofia. El seu xef, Joan Pallarès, respecta aquest entorn i tot el que ofereix, i per això basa l’oferta gastronòmica en els productes de la terra. La seva cuina, tot i que d'arrels tradicionals, també busca la innovació.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Crema catalana
      • Fricandó
      • Trinxat
      • Peus de porc
      • Xai
      • Pollastre
      • Carxofes
      • Vedella
      • Conill.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Crema de carxofes amb bunyols de bacallà
      • nyoquis de Tou dels Til·lers i allioli de codony; Terrina de pollastre ecològic amb tòfona; Raviolis de bou de mar amb cloïsses i salsa verda
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana, Creativa
    • 50 - 80 €

      Preu mig de la carta

    Productes

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.