Caelis*

Romain Fornell reinventa una cuina de bases franceses, atorgant-li modernitat i luxe. Acompanyat d'un servei clàssic i detallista, propis d'un hotel de luxe. El 2017 el restaurant es va traslladar de l’hotel Palace (ex-Ritz) a l’hotel Ohla Barcelona i des d’aleshores la cuina és més contemporània i menys clàssica. Compta amb 1 estrella Michelin.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Gofre de patata lleugera amb ventresca de tonyina; Sepioneta a la bilbaïna en el seu suc; Tàrtar de bou al ganivet amb perles de mostassa; Milfulls de Campari i aranja rosa amb alfàbrega
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa, Mediterrània, Vegetariana
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 42 - 135 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.