Ca la Maria

A Ca la Maria intentem seguir les tradicions amb plats que van molt units a festivitats de sempre com Setmana Santa, Pasqua, les Festes majors, Tot Sants, Nadal, la matança del porc..... Podríem definir la nostra oferta culinària com una cuina casolana empordanesa, cuina de sofregit, xup-xup i picada que dóna molta importància al producte fresc de temporada. Els bolets i els plats de cacera a la tardor i a l'hivern, les faves, els espàrgols, els colomins i el cabrit a la primavera o amanides fresques a l'estiu.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Galta de porc estofada amb verdures
      • Cap i pota de vedella” amb quatre cigrons”
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Ànec mut de pagès amb naps negres de Capmany
      • Cargols a la catalana guisats amb pebrot i tomata
    • Preu mig de la carta

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.