Ambassade de Llívia

El restaurant d'Albert Boronat i Mélina Allair fusiona la cuina francesa amb la tradició culinària catalana, tot fent servir els productes de la zona com a matèria primera. El local és petit i acollidor, amb una decoració entre rústica i 'vintage'.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Arrossos
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Pâté en croûte; Arròs melós de muntanya amb cua de bou rostida; Llebre a la royale del senador Couteaux 1898; Cérvol del Capcir
      • filet rostit al moment
      • suc poivrade i fruita rostida
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Francesa i Catalana
      • Menu diari
    • 25 - 65 €

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.