Carns Bastús va néixer l'any 1948 amb la tornada de l'exili del nostre padrí Josep. Durant els anys que va estar vivint a França va aprendre l'ofici en una petita carnisseria de Neuvy Saint Sepulcre i, de seguida, se'n va enamorar. Això va fer que, a la seva tornada a la Pobla, decidís deixar de banda el negoci familiar de sastre i obrís la seva pròpia carnisseria al centre del poble. A continuació, el nostre pare Josep, l'any 1999, va fer créixer la carnisseria de Carns Bastús sumant-hi una sala d'especejament per així poder servir als restauradors del Pirineu, sempre continuant amb la mateixa dedicació i professionalitat. Avui dia, liderem l'empresa dos dels seus fills, l'Eduard i el Cesc. La nostra visió és apostar per ser un referent en la indústria càrnia, i continuar ajudant els nostres clients a gaudir de la millor carn fresca i els millors elaborats carnis, sense perdre l'essència dels nostres orígens amb un producte d'alta qualitat i totalment artesanal.