El Born

Barcelona és una d’aquelles ciutats màgiques que es reinventa constantment. I això enlloc és més cert que al barri del Born, on els antics carrerons són un espai de joc per a les novetats en moda, art i oci nocturn. Inspirat en aquest esperit inquiet, l’Elena Manich va  obrir un restaurant i comptant amb el xef Alberto Astudillo, ha donat un gir a les clàssiques tapes amb el teló de fons de Brooklyn.

La carta està formada per tapes i platillos tradicionals catalans  i escrits en català!

Del Mar

El restaurant va ser dissenyat íntegrament a Espanya i muntat per un equip d’artesans espanyols per celebrar l’artesania i l’estil de vida local.

La carta ofereix una varietat de tapes tradicionals i de temporada, entrants a la brasa a la catalana, així com una paella d’autor. Carta de vins i de còctels ben elaborats en un espai de dos pisos amb vistes al riu, dissenyat per l’interiorista barceloní reconegut mundialment Lázaro Rosa Violan.

El Café del Mar i la Cabana són espais que ofereixen experiències a l’aire lliure. Els menjadors privats mostren un estil únic i sofisticat. La terrassa exterior del segon pis ofereix vistes panoràmiques del port esportiu i del club nàutic del moll.

La Bodega by Cúrate

La Bodega by Cúrate és una cafeteria, un mercat i una vinoteca oberta tot el dia. Liderat pel xef Matt Brown, La Bodega és un concepte sorgit de la pandèmia que reuneix els pilars de l’experiència culinària i cultural d’inspiració espanyola i catalana.

La cafeteria de 14 places del primer pis ofereix un menú durant tot el dia amb pa i brioixeria casolanes, juntament amb entrepans com el de pernil amb pa de coca o el gaspatxo embotellat per emportar, amanides. i més

A la vinoteca i pintxos, Brown amplia la carta per destacar els clàssics del celler espanyol, amb una col·lecció de pintxos i conserves, xarcuteria, entrepans i platillos.

De dimecres a diumenge ofereix l’hora del vermut, amb un pintxo gratuït acompanyant la beguda.

Tenen 18 referències de vins catalans i fins i tot, vermuts, com El Bandarra i Yzaguirre, així com Vichy Catalan.

Coqueta Pier 5 San Francisco

Coqueta representa l’exploració i la interpretació del xef Michael Chiarello i el seu equip de la cuina espanyola i catalana, el seus vins i els còctels creatius des del nord de Califòrnia.

A la carta tenen pa amb tomàquet, fuet i verdudes a la catalana, entre altres plats. Com a curiositat, tenen un còctel que es diu Catalan Truffle Old Fashioned i també, beure amb porró!

Coqueta Napa Valley

Coqueta representa l’exploració i la interpretació del xef Michael Chiarello i el seu equip de la cuina espanyola i catalana, el seus vins i els còctels creatius des del nord de Califòrnia.

A la carta tenen pa amb tomàquet, fuet i verdudes a la catalana, entre altres plats. Com a curiositat, tenen un gintonic que es diu Barça.

El restaurant ofereix classes de cuina online, tastos i caterings.

Casa Mono – Bar jamón

Casa Mono i el seu restaurant germà, Bar jamón, es troben l’un al costat de l’altre a Irving Place i 17th Street, just a l’est d’Union Square.

Guardonat amb tres estrelles del New York Times el 2015 i una estrella Michelin el 2009 (i cada any des de llavors), Casa Mono és un bar-restaurant de tapes inspirat en la cuina de la Costa Brava. El seu xef executiu Andy Nusser, que va créixer a Cadaqués i va treballar al Restaurant Casa Nun, ha reinventat plats clàssics com els molls, les crestes de gall i els peus de porc. La carta també compta amb especialitats com navalles a la planxa i moll de l’òs amb melmelada de tomàquet o síndria en escabetx.

Serveixen pa amb tomàquet o crema catalana. Disposen d’una gran quanitat de vins i caves catalans a la carta.

Boqueria (NSH) Fifth + Broadway

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (CHI) Fulton Market

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (NY) Upper East Side

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (NY) Soho

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (Washington D. C. Penn Quarter)

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

BCN Taste and Tradition

La idea d’obrir BCN va sorgir d’un immigrant barceloní que vivia a Houston, Texas, a principis dels anys 90… Olors, sabors i textures de la seva infantesa familiar que van perdurar en la seva memòria amb certa nostàlgia. L’estiu del 2008 coneix un xef barceloní que forma part d’aquesta idea. Després d’anys d’il·lusió, esforç i treball, el setembre de 2014 van aconseguir obrir aquell restaurant somiat, BCN. El xef Lluís Roger aporta a la carta plats catalans com el pa amb tomàquet, les patates braves BCN, la botifarra de perol, les faves tendres a la catalana i l’escalivada. Ofereixen vins i caves catalans.

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.