Sardines en escabetx

Peixos i mariscs

    • 1 kg de sardines
    • 2 cebes tallades a la juliana
    • 5 alls aixafats
    • Llorer
    • Orenga
    • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
    • 1 culleradeta de pebre vermell picant
    • Sal
    • 2,5 dl d'oli d'oliva verge extra
    • 1 dl de vinagre
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Sardines-en-escabetx-Peixos-i-mariscs-scaled.jpg
    • Preparació

      Netegeu les sardines de tripes i escates, eixugueu-les i col·loqueu-les en una cassola de terrissa.
      A sobre escampeu-hi els alls, la ceba, el llorer, l’orenga, el pebre i la sal.
      Tot seguit cobriu-les amb l’oli d’oliva verge extra i el vinagre.
      Deixeu-ho coure a poc a poc fins que les sardines estiguin cuites.

      Variacions:
      Es pot fer amb qualsevol peix.
      També es fa amb conill.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.