Musclos a la marinera

Peixos i mariscs

    • 1/2 kg de musclos grans
    • 1 ceba trinxada
    • 4 tomàquets madurs trinxats
    • 1/2 got de vi blanc
    • 1 cullerada de farina
    • · Per fer la picada:
    • 2 alls
    • Uns brins de safrà
    • Julivert
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Musclos-a-la-marinera-Peixos-i-mariscs-v4-scaled.jpg
    • Preparació

      Bulliu els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, i coleu el caldo.
      Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, feu reduir el vi i afegiu-hi la farina, que es cogui una estona.
      Mulleu-ho amb aigua de bullir els musclos i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
      Afegiu-hi als musclos la salsa i la picada, i deixeu-ho coure 5 minuts tot junt.

      Variacions:
      En comptes de l’aigua de bullir els musclos, hi podeu posar brou de peix.
      La salsa es pot triturar i passar per un colador.
      Es poden afegir ametlles a la picada.
      Es pot fer amb cloïsses en comptes de musclos.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!