Cigrons amb gambes

Aptes per a celíacs , Llegums , Peixos i mariscs

    • 300 g de cigrons bullits
    • 12 gambes
    • 2 alls
    • 3 tomàquets
    • Brou de la cocció dels cigrons
    • Allioli negat
    • Julivert
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Pebre
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Cigrons-amb-gambes-Llegums-scaled.jpg
    • Preparació

      En una cassola amb oli d’oliva verge extra fregiu les gambes, salpebreu-les i retireu-les.
      En el mateix oli d’oliva verge extra feu un sofregit amb l’all, els tomàquets i el julivert.
      Afegiu-hi els cigrons bullits i escorreguts i remeneu-los amb el sofregit a foc suau.
      Poseu-hi a sobre les gambes i afegiu-hi per damunt l’allioli negat desfet amb el suc de la cocció dels cigrons.
      Afegiu-hi brou dels cigrons i deixeu-ho acabar de coure tot junt perquè lliguin tots els gustos.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.