Cargols a la llauna

Cargols

    • 2 kg de cargols
    • Sal
    • Pebre
    • Oli d'oliva verge extra
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Cargols-a-la-llauna-Bolets-i-cargols-scaled.jpg
    • Preparació

      Traieu el tel dels cargols i poseu-los cap per amunt en una llauna amb sal, pebre i oli d’oliva verge extra .
      Col•loqueu la llauna sobre el foc o al forn a fi que vagin coent lentament.

      Variacions:
      Hi ha qui, quan els cargols treuen la baba, hi torna a posar sal, pebre i oli d’oliva verge extra .
      S’hi pot posar pebre vermell.
      S’hi poden afegir herbes picades per sobre (romaní, farigola, orenga, etc.).
      S’hi pot afegir una picada d’all i julivert.
      Es poden flamejar amb conyac.
      Es poden acompanyar amb allioli, salsa de romesco, vinagreta de tomàquet, vinagreta de sal i pebre, vinagreta de pebre vermell dolç, faves bullides, desgranades i escorregudes,
      patata nova bullida amb pell.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.